CHABO KIPJES: ook hebben wij geregeld in de aanbieding broedeieren en kuikens van de Chabo, het van oorsprong Japanse krielkippetje met de korte pootjes, wij kweken met de zwarte wit gemarmerde kipjes.

LEGKIPPEN: om een betaalbaar en  lekker dagelijks eitje te krijgen broeden wij ook met de originele Boeren Legkippen.
Deze kippen leggen mooie grote bruine eieren met een volle smaak.
Deze kippen leggen bijna het gehele jaar door dagelijks een eitje

BROEDMACHINES: voor de echte liefhebber importeren wij een Vlakbroedmachine voor de prijs van Euro: 99,50 ex. verzendkosten.
Deze vlakbroeder heeft een capaciteit van wel 50 kippeneieren, 35 Eend en Kalkoen, en ruim 120 kwarteleieren.
Het gewicht is 2,5 Kg en de afmetingen: 47-47-22,5 cm.
De machine verbruikt per broedperiode 10Kw.h, en  heeft een ingebouwde digitale thermostaat.
 

Broedmachine

Ook hebben wij voor de echte liefhebber Warmkasten / Couveuse's voor de pasgeboren kuikens, zie de foto, voor de prijs van Euro: 80,00 ex. verzendkosten, de kuikens zitten er lekker warm voor de eerste dagen na Couveusehet uitkomen van het ei.
Bij aankoop van een Vlakbroeder te samen met een Warmtekast geven wij een Schouwlamp kado,  voor de eerste 50 kopers.( zie foto) kostprijs 40,00 euro.

STEUREN:
Diamantsteur
Niets te maken met kippen, maar voor de Vijverliefhebber importeren wij al langer STEUREN, de DIAMANT en ALBINO steur, de jonge visjes hebben de afmetingen vanaf 20 cm tegen zeer scherpe prijzen, vanaf : 15,00 euro per stuk, verkrijgbaar vanaf de maand Mei.
Uitsluitend op bestelling kunnen wij ook de exclusieve LEPELSTEUR leveren vanaf 60,00 euro per stuk, met een lengte van rond de 35 cm.
Kweekbak